Deutsch   English   Slovensko  

Kanglca GAJA (naslov članka)

V vsaki kuhinji se dnevno nabira veliko ostankov hrane, vse od olupkov, solate,

Kanglca Gaja

pokvarjenega sadja, jajčnih lupin, kavnih usedlin, čajnih filtrov, do ostankov s krožnikov. Vsi ti odpadki sčasoma končajo na kompostniku ali v zabojniku za biološke odpadke. Pred tem pa jih začasno shranjujemo pod pultom, v vedru za odpadke, ali na balkonu v vreči. Vsi ti odpadki sčasoma le pridejo na kompost ali v zabojnik za biološke odpadke, vendar pa se nam občasno ne da tekati ven za vsak kupček odpadkov. So pa tudi dnevi, ko enostavno nimamo veliko odpadkov, zato jih shranjujemo v kakšni simpatični, plastični posodi, kar na kuhinjskem pultu, da je čim bolj pri roki. In dokler posodica ni polna, se odpadki po malem kopičijo, bakterije v odpadkih hitro delujejo in iz naše lepe posodice sredi kuhinjskega pulta, se začne širiti neprijeten vonj, mrčes pa veselo poplesuje po prostoru, tudi kakšen črviček se zvija in kotali po pultu. Še posebej je ta pojav zelo moteč v poletnih mesecih, ko je klima prijetno topla.


To je zgodba, ki se odvija skoraj v vsaki kuhinji. 

KANGL'CA GAJA je odlična rešitev za zbiranje bioloških odpadkov, kar na kuhinjskem pultu, povsem brez vonjav.  Izdelek je idealen za zbiranje kuhinjskih odpadkov ob pri pripravi hrane ali ostankov s krožnika. Zbrane odpadke lahko odlagamo v kompostnik in sami pridelamo naraven,  hranljiv kompost ali odpadke odvržemo v zbiralnik bioloških odpadkov.

  • NERJAVEČE JEKLO -  obstojni material, kjer ne bo  rje, madežev, prask in se ne bo odkrušil ali se navzel vonjav.
  • OGLJENI FILTER – dva filtra z aktivnim ogljem, vsrkata neprijetne vonjave in preprečujeta, da bi le te uhajale v prostor. Beli predfilter ščiti neposreden stik odpadkov z ogljenim filtrom in tako podaljša njegovo delovanje. Beli predfilter je pralen in ga peremo z mlačno vodo in blagim pralnim sredstvom.  Suhega namestimo nazaj, skupaj z ogljenima filtroma. Ogljenih filtrov ne preremo, saj bi tako uničili aktivno oglje. Komplet filtrov zamenjamo po 4 - 6 mesecev uporabe.
  • ENOSTAVNO ČIŠČENJE – izdelek lahko opremo z čistilnimi sredstvi za posodo ali v pomivalnem stroju.  (Filtre odstranimo).
  • PRIROČNOST -  izdelek lahko postavimo na kuhinjski pult, ali pod umivalnik, kjer koli je najbolj priročen za odlaganje odpadkov. Odpadke lahko zbiramo brez strahu, da bi se začele pojavljati mušice ali neprijetne vonjave v prostoru. Odpadke lahko odlagamo direktno v Kangl'co ali v notranjost namestimo ustrezno vrečko. Biološko razgradljivo vrečko odvržemo skupaj z odpadki, pri uporabii plastične vrečke, pazimo na ločevanje odpadkov.
  • UPORABNOST – poleg zbiranja bioloških odpadkov, je izdelek primeren tudi za zbiranje manjših plenic dojenčkov.
  • 100% ZADOVOLJSTVO

 

Kanglca Gaja
Kangl'ca GAJA se lepo poda v kuhinjski prostor

Kangl'ca GAJA zbira vse kuhinjske ostanke
Ogljeni filtri


Shranjevanje odpadkov

 

Filtri preprečujejo nastanek vonjav in pojav mušič

Odpadke lahko predelamo v hranilen, naraven kompost
Pralna v pomivalnem stroju
Kangl'ca Gaja je prijetnega videza

Velikost Kangl'ce Gaja
Velikost: 28 x 24 x 20. Kapaciteta 5 litrov, oz. 3.5 kg


Kangl'ca GAJA samo 39,00 evrov.

Za dodatne informacije in naročila nas kontaktirajte preko kontaktnih podatkov.

ELEON d.o.o. - kompostniki
Contact and orders

ELEON Ltd
Gorenjesavska cesta 57
4000 KRANJ, SLO, EU
Tel.:+386 590 44 925
Mobile:+386 41 586 919
Web: kompostniki.com

Composters

Kompostniki na Facebooku Kompostniki na Twitterju

Our partners

Aereform - aviation of the past and the future

Created by: TRISTO d.o.o.